Logo Drentse Hooglanden

Drentse Hooglanden

social twittersocial facebook

  • uitzicht-nov2013
  • paddestoelen-nov2013
  • mais-nov2013
  • wandel4d

Actief

sportief

Cultuur

theater blokje

Eten & slapen

genieten

Voor kinderen

Blokje Huug de Hooglander

Israel schaapskooi

Op uitnodiging van Noya Holidays, Landal Greenparks en Transavia bezocht in april een groep van tien journalisten uit Israël Drenthe. Noya Holdays is een touroperator gespecialiseerd in familiereizen naar Nederland en werkt daarvoor samen met Landal GreenParks. Nederland groeit in populariteit als vakantiebestemming voor Israëlische families.

Drenthe is een ideale nieuwe bestemming voor Israëlische gezinnen, er is hier zoveel leuks te doen. De Drentse natuur is één grote speeltuin met bossen, zandspeelplaatsen en heerlijke zwemplassen. Drenthe is bomvol cultuur, die juist ook voor kinderen leuk is. Zoals gezellige dorpjes, hunebedden, leuke festivals en musea speciaal voor kinderen. En dan hebben we het nog niet gehad over alle leuke attracties. Kinderen voelen zich thuis in Drenthe of ze nu van kabouters, achtbanen of wilde dieren houden. Op het programma van de journalisten stond een klein voorproefje met een fietstocht, Orvelte, pannenkoeken eten en meer. De journalisten schrijven onder andere voor de landelijke kranten, reissites en landelijke magazines.

Het doel van deze persreis was om de journalisten kennis te laten maken met Drenthe als de familiebestemming. We hopen dat ze enthousiaste stukken gaan schrijven bij thuiskomst en dat dit meer reizen vanuit  Israël naar Drenthe oplevert.

De journalisten verbleven op het Hof van Saksen. De persreis wordt ondersteund door Landal Greenparks, de Drentse Hooglanden, Hondsrug Drenthe en Marketing Drenthe.

Israel Kaasatelier 710

In het kaasatelier

Israel Schenkerij 250

Schenkerij