Logo Drentse Hooglanden

Drentse Hooglanden

social twittersocial facebook

  • uitzicht-nov2013
  • paddestoelen-nov2013
  • mais-nov2013
  • wandel4d

Actief

sportief

Cultuur

theater blokje

Eten & slapen

genieten

Voor kinderen

Blokje Huug de Hooglander

Blokje Huug de Hooglander

Ik zal me eerst even voorstellen, mijn naam is Huug. Hoe heet jij? Ik ben een Schotse Hooglander en ik woon op de Drentse Hooglanden, midden in Drenthe. Samen met allerlei vriendjes beleef ik veel leuke avonturen. Weten jullie wat een Schotse Hooglander is? Dat is een koe met grote hoorns en heeel veeel haar.

 

Dansen en zingen met Huug

Er is een leuk liedje over mij, klik hier om dit vrolijke liedje te horen
Dans en zing je met me mee?

Kleur Huug

Download hier een leuke kleurplaat van Huug. 

Huug de Hooglander kinderfietsroute

Als je benieuwd bent naar het avontuurlijke gebied waar Huug leuke en spannende avonturen beleeft dan kun je de Huug de Hooglander Kinderfietsroute fietsen. Deze route is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar en is circa 25 kilometer lang. Ook kun je er voor kiezen om de route in te korten met 5 kilometer of de route voor een deel fietsen. Ben je nieuwsgierig geworden naar Huugs hoogtepunten? Haal dan (gratis) de Kinderfietsroute op bij één van de TIP kantoren in Westerbork of Orvelte.

Huug spullen

Bij de TIP kantoren vind je nog veel meer leuks van Huug de Hooglander. Zo is er een knuffel van Huug en zijn daar allerlei andere leuke dingen van Huug te koop zoals magneten, sleutelhangers en mokken. Kom gerust eens kijken!